Ісусе важкий тягар ти з мене зняв. За мене ти життя віддав. Кров свою святу пролив. Так сильно люд ти полюбив. На втіху дав святого Духа нам. Тобі завдячую своїм життям. О пресвятий могутній цар. Любов твоя великий дар. О Агнче Божий жертва за гріхи. Лише в тобі шукаю втіхи. Дуже люблю я тебе Боже. Твоя любов смерть переможе.
|