тут я більше думав про людей, що відвідують храми, при цьому відмовляють ближньому в наймізернішій часточці доброти, більше того - наступають чоботом йдучи до своєї мети ;)
чому в храмах і монастирях молитви неприродні? вони, здається, такі,як вони є і були. вони - стандартні.
я розумію, що ви хочете сказати про те, що вони мають бути іншими. тут я чіпляюся конкретно до слова "неприродні", яке, як на мене, тут не може бути вжитим
Промовисто... Але такі висновки поспішні. Через те, що кожний з нас надто"нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий" , щоб осудити ближнього. Господь бачить те, що від нас приховано - людське серце. А Об'явленні є такі слова, які мають відношення до усіх нас: " Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити".
Можна. Тільки чому на доброму дереві такі плоди (неприродно) гіркі ? Може, на початку, варто перестати засуджувати інших і спробувати попрактикуватися в молитві самому . Тоді , дивись, і вірші наберуть зовсім іншого звучання, і відтінок їх просвітліє.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")