Дякую,п. Іване, дякую за Вашу молитву: сильна людина -великий тягар відповідальності несе. Щодо вірша, то навіть злегка перегукнулося з твором Л. Костенко "Гологофа" Хоча, за біблійними витоками, коли Ісус умер- світ таки оторопів, розверзнувшись небесним громом;багато хто тоді втямив, кого саме розі"пяли,- хоча загальна маса, звичайно, залишилася в полоні теміні. Та чи мало людей зустріли Ісуса?- Ви як автор можете подавати це , як узагальнений образ, але все ж таки: багато є таких, неоспіваних у віршах. Насамперед це ті, що вже сьогодні Святі, та й прості люди не завжди про це гучно виголошують- тут трохи мені, якось, нещирістю повіяло.Але вірш потрібний, такий, що запам"ятовується.
Вірш не потребує коментарів ,його просто потрібно читати і усвідомлювати його мету,сильний змістом він потрібен людям для того,щоб замислитись і зробити висновки. :
Дякую всім, хто завітав, почувши мій щирий голос... Люба сестро, багато покликаних та мало вибраних... Думаю, що Ви, як ніхто, розумієте мене... І дякую Богові за всіх читачів... Якщо Дух не спонукає, то я не пишу... Високого неба і осяяння. Будьте благословенні!
Хто зустрів Його зрозуміє, про що йдеться - це зустріч, яка перевертає все життя, розбиває його навпіл, життя до... і після...
Дякую.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")