Чухав вушко сірий кіт: Де знайти мені обід? Де поїсти, де попити, Як спокійно день прожити?
Сонце лагідно всміхнулось, Щічки котика торкнулось: - Бачу я ціленький світ, Підкажу, де є обід.
Ген будівля кольорова, Цегляна, не паперова. Там хатинка для людей, Їх малесеньких дітей.
От до них і поспіши, Гарно діткам муркочи. Підгодують, приголублять, - Дітлахи тваринок - люблять!
|