ЛАРИСКА ТА ІРИСКИ
У вреднючої Лариски
У руках - смачні іриски.
І Лариска, і Лариска
Все стрибає, наче кізка.
"Дай іриску скуштувати -
Разом будемо стрибати!"
Зупинилася Лариска,
Простяга мені іриски:
"На тобі аж цілих дві!" -
І вмостилась на траві.
Я гризу свою іриску.
Запліта Лариска кіску
І на мене позирає.
"Гарна стрічечка?" - питає.
Щось казати - справа марна:
Стрічка в кісці - справді гарна,
Не зелена - зе-ле-ню-ча!
А Лариска - не вреднюча...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")