Цілий світ поринає у спокій,
На подушечці день засинає.
Навіть, неба простір широкий
Свої казки зіркові шукає...
Загортається кіт у клубочок,
Песик голову мостить на лапки,
Засинай вже і ти, мій синочок,
Не співайте так голосно, жабки.
Не турбуйте маленьку дитину,
Краще ляжте на листячко спати.
Засинай, найдорожчий мій сину,
Час усім нам, усім спочивати...
|