Сиджу, слухаю, посмііііііііііхаааааааюююююююсь на всі 32. А Настя, коли почула у вірші своє ім"я, аж заскакала від радості!!! А акцент у Ірини - ну, ніби буковинка читає. Наталко!!! Дякую за ту радість, яку ти приносиш у наші серця. Радііііііііііііііііііііюююююююююю!!!
Якщо після обіду я щось не роблю вдома, то у тому винна Наталка, бо після її колискових спати хочеться А якщо серйозно, то гарні слова і голос, умієте, скажу я Вам!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")