Вже смуглявий вечір настає, Для малечі таємниці він несе. Все цікавить і хвилює їх: Що було, коли і де - у всіх? Місяць, молоденький, як човен, Закохався у зірковий серпантин Ні, як бублик, за хмаринкою пливе, Промінців дитиночці не шле. Сяють вечорові небеса - Неповторна Всесвіту краса. Зіронька далеко десь блука - Мамо, це не доленька моя? Ніжно мама пісню завела - Колискову синові співа. Втому легко скинула з плечей - Скільки у житті таких ночей?
|