Заспівай мені пісеньку, літо,
Про маленьких пташок і звірят. Про поля, що прикрашені цвітом, І про гарно одягнений сад.
Затанцюй свій танок серед лісу, Висип ягід, горішків, грибів... Обійми звіробій і мелісу, Та залиш по собі теплі дні.
Літо, літо, літечко! Зеленіє сад. Вбрались гарно квіточки, Стигне виноград...
|