Серед квітів справжня баба -
В жовтій хусточці –
*** Червоніють там, де злаки,
Квіти поля, дикі...
*** Кольорові візерунки
На віночку у...
*** Біле плаття, тонка талія -
Травень – і цвіте..
*** Знає навіть птаха-галка:
Синя, в лісі, це –
*** Стрінеш на лугах рослину.
Для кролів рвуть...
***Неба увібрав відтінок
Красень, лісовий...
***Зачарує, як ворожка
Синім поглядом...
***Де галявина й пеньочок -
Задзвенить до нас...
***Не піде із звіром в бій
Жовта квітка...
Відповіді: кульбаба, маки, медунки, конвалія, фіалка, конюшину, барвінок, волошка, дзвіночок, звіробій.
|