Тонка ніжка, наче спис, Жовта квітка, це – *** Носить атласний жупан Лицар квітів, пан-
*** Мов із квітами візок, Фіолетовий...
*** Звіддаля ще пахне він, Білі квіти - це –
*** Хоч червоні, та не сальви На стеблі розквітли...
*** Жовтий, в смужечку сміливець, Це не джміль, а...
*** На стеблі ідилія, В білий вбралась..
*** Наче м’ячики, бутони - Пишні кульки, це - *** Різний колір одежини У прекрасної...
*** Не збирають мед комашки З білосніжної...
Відповіді: нарцис, тюльпан, бузок, жасмин, мальви, чорнобривець, лілія, піони, жоржини, ромашки.
|