"Що воно таке - удав?" - Костик татка запитав. "Це - така зміюка довга. Бач, ведмідь по лісу човга, Суне й суне через хащу І удаву - просто в пащу". " Ай-ай-ай! - злякався Костик. - Весь - у пащу! Навіть хвостик..." Аж із крісельця упав, Так злякав його удав. З лоба витер піт холодний: " Ух, який удав голодний. Чим удава годувати? Як ведмедя врятувати?" - Костик думає-мізкує, Вправно кошика малює. Смакоти у ньому досить: І банани, і кокоси, Сливи, яблука, грушки, - Їж, удаве, залюбки. А ведмедика із пащі Відпусти назад у хащі. "У-у-У!" - удав радіє. Ап! - З пащі вистрибнув Потап... "У... ура!" - наш Костик писнув І удаву хвіст потиснув. Мабуть, Костик лиш удав, Що злякав його удав...
Клас! "Хвіст потиснув" - як немає більш нічого тиснути. Вдала рима із омонімів: іменника і дієслова: "удав - удав". Думаю, що діткам сподобається. А тепер мораль для дорослих: Будьте обережними, не ведіться на удавів, бо змію легко на шиї пригріти, потім і задавить, хоч удавай, хоч не удавай... (жарт)
Ну, як обійтися без маленького хвостика нам, Світлано? Він чомусь у всіх наших усмішках присутній... Сподобалася твоя робота, здається навіть, що пишучи жарти, ти просто відпочиваєш душею, любиш ти цю справу, давно уже помітив..
У Вас получився дуже веселенький удав. П*ятірки Кростику й удаву ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")