Близько не
піднось долонь, Руки попече... вогонь. *** Мов прозора, біла
хмара Вверх з каструлі
летить... пара. *** Заховав від риби
світ, Заморозив річку... лід. ***Піднеси сірник - і
враз Підігріє їжу... газ. *** Як настануть
холоди, Крига буде із... води. *** Колір, як в яйця
жовток. Берег моря
вкрив... пісок.
|