Хоч зубата, та не вилка, Дерево пиляє... *** В стіну ужене гвіздок, Не цеглина – *** Вранці, як лежить роса, Постриже траву... *** Листя виберуть з землі, Не лопата, а... *** Хоча і гостра, не зубата! Копає землю нам... *** Треба чималенька сила, Щоб підняти з гноєм... *** Пострибає наче жабка По рядочках в полі... *** Як порвалася футболка, Дірочку зашиє... *** Нагостри його і ріж - Все поділить рівно... *** З гострим лезом, не задира, Нарубає дров...
|