Картопля печена долоні поцілує, А дим вогню нагадує той час, Коли навколо кожна річ дивує, А за плечима тільки перший клас. Калюжі в дощ – причина посміхатись, А небо через скло – зелений світ. І з дерева найвищого зірватись не страшно, Бо падіння – теж політ. Я в снах літав щоночі і невпинно, Та від життя дорослого не втік. Дитинство промайнуло, як хвилина, Але секунди ті — в душі навік.
|