Пригадалась мені колиска…
Пригадалась мені
колиска,
Що
гойдалася під сволочком,
Велика із ложкою
миска,
Глиняний глечик
із молочком.
Пироги бабусині --
сонце,
Та й вони ,наче
ружа цвіли,
Жоржини сміялись
в віконце:
*Здоровенькі,хазяї,були!*
Колихали плачі
малого,
З пелюшок аж
вискакував той…
І долі просили в
Самого
І в безнадії
чулося:*Ой!*
Пригадалось далеке,рідне,
Наче тужливе оте:*Курли*.
Біля вікна жоржина
квітне
Та бабуся уже відцвіли…
|