Славненько... Тільки не пишіть великих літер-наголосів, не відучуйте читачів думати,... І поміняйте місцями деякі слова... Так буде милозвучніше... Ці дарунки готував Лису він рудому, Щоб його той не лякав, Більш у лісі цьому...
Щиро вам дякую,пане Іване,за конкретну дружню пораду,буду й надалі сподіватися,що ви не залишите поза увагою мої твори і навчатимете поетичній грамоті,адже ваша майстерність не потребує оцінок.
Іванку,дякую вам за те,що у вас така відкрита і чутлива душа,навіть заочне спілкування з вами несе багато приємних хвилин,сійте добро і забуяє нива щирих друзів.
5.0. - балдю. Але, все ж, пропоную: Ці дарунки готував Хитруну рудому, Щоб його той не лякав, Як йтиме додому. Просто, повтор "лису рудому" ріже слух... Мені... І змінений порядок слів теж...
Ваша підказка - порда просто СУПЕР ,правда в народі кажуть :"одна голова добре,а дві краще",сердечно дякую за пораду.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")