В шовкових травах змішаних із м*ятою Хлопчам малим ,упертим та мрійливим Валявся думкою охоплений крилатою : Кружляти в небі літаком ,чи птахом сизокрилим .
Дитячі мрії – світу найцінніший скарб . На них полюють безустанно хижі будні, Як рибку золоту –клешнями хитрий краб Так мрії ,в буднів сіті ,падають марудні.
Тож пастка відібрала в мене Ікара крила , В глуху безодню канула дитяча мрія мила , Але сьогодні ,в небо ,повітряного запущу змія , Якщо не я –нехай до сонця лине моя мрія !
пане Мартине, хороший вірш!) мені навпаки другий куплет більше до душі,ніж перший..))останній трішки підкоригувати - і взагалі буде чудово) головне - щирий вірш!Я проникся ним повністю, не дивлячись на сируватість де-не-де, адже дитячі мрії - це те, що з тобою завжди..
Ясно що критикувати завжди легше ніж творити,але я спробую критикувати творчо,поки що я б запропонував 1куплет так переробити,над іншими ще працюю,може щось вдасться-- В шовкових травах ізмішаних з мятою Хлопчам малим та й ще впертим в мрійливості Думкою схоплений був я крилатою: Кружляв по небу птахом в сизокрилості. Ясно і тут є щось надумане,зате є якийсь ритм і зміст не змінюється...Вибачте якщо "скособочив"вашу думку.Я просто хочу показати творчий напрям в роботі,і не більше.Може попрацюємо в тому напрямі...А???!!!
В шовкових травах змішаних із м*ятою Хлопчам малим ,упертим та мрійливим Валявся думкою охоплений крилатою : Кружляти в небі літаком ,чи птахом сизокрилим .
Дитячі мрії – світу найцінніший скарб . На них полюють безустанно хижі будні, Як рибку золоту –клешнями хитрий краб Так мрії ,в буднів сіті ,падають марудні.
Тож пастки відберуть в лінивих сизокрилості , В кайдани закують ,для мрій не мавших сил . Сміливим і дбайливим , впертим у мрійливості І Янголи з небес почеплять із любов*ю крил .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")