..Рано-вранці сонце встало, Все довкола привітало. Посміхнулося росинці І малесенькій травинці. Заглянуло у вікно, І гайнуло за село.
Рано-вранці сонце встало, Все довкола привітало. Посміхнулося пташинці І малесенькій дитинці. Подивилось на кота, Який спав біля вікна.
Рано-вранці сонце встало, Все довкола привітало. Побажало всім добра Й посміхнулось до крота, Заглянувши у нору, Щоб збудить усіх від сну.
*** © Кравчук А. Г., весна 2010 р
|