Обожнюю такі лічилочки,мирилочки,жаль ,що їх малувато використовують у практиці.,"здачу" давати батьки дітей навчають, а от миритися .,знаходити компроміс , тут у нас величезний знак питання .Молодчинка ви,пані Наталю, подальших вам успіхів ,творчого натхнення.
Наш Михайлик гірко плакав, Коли раптом дощ закапав. Здивувавсь малий:- Це ж треба, Сльози падають із неба! От оказії смішні. - Хто ж це плаче я, чи ні?
Писати для дітей - велика відповідальність і чимала праця, з якою ви напрочуд гарно справляєтесь! Дякую за позитивний віршик!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")