Яка це радість
для жінки мати свою дитину. Свою ніжну, саму дорогу квіточку. Та чомусь, з
появою цієї дитини, мати стає винною багатьом людям за їх послуги.
Навіть, коли жінка вагітна, то вона платить
за обстеження, яке проходить у лікарні. Сама народивши, знову платить лікарю,
бо він же приймав пологи. І нікого не турбує , що лікар знаходиться на роботі і
отримує заробітну плату від держави. Ну, а далі - покотиться
життя в дитячий садок, школу , інститут. І куди не піде жінка зі своєю дитиною,
скрізь треба гроші: на книжки, зошити, ремонт школи, чи дитячого садка,
додаткові заняття по різним предметам,подарунки для вчителів, спортивні клуби.
А про лікування, оздоровлення, відпочинок, зовсім не хочеться говорити.
Хіба можна
заплатити за всі послуги, які придумали люди?...Так, бо люди придумали ціни на
все, що тільки оточує. Хіба можна бути всім винним тільки за те, що маємо
дітей?...Дивний світ, дивні люди, дивні придумані закони буття. Та народу це
подобається, бо змінювати нічого не збираються. Так простіше. Та і сама дитина
розуміє, що гроші - стають основною базою
їхнього життя…
|