Коментувати також можна з та

Пт, 29.03.2024, 11:14
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1015]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2667]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1477]
Вірші про рідний край [805]
Вірші про мову [201]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [143]
Елегія [51]
Історичні вірші [288]
Вірш-усмішка [995]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [109]
Вірші про військових, армію [209]
Вірші про Перемогу, війну [408]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [332]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1214]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4418]
Філософам [1292]
Громадянину [861]
Метафізика [153]
Опитування для Вас:
У Вас є власний сайт?
Всего ответов: 551

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Проза
 

..а так би хотілося

Посріблило ,всипало срібними намистинками життя . Нанизало на нитку і зав*язало у вузлик. І куди не глянь ти стоїш у куті і бажання вирватися одного мало. Ти неначе втікаєш ,не оглядаєшся, а воно наздоганяє тебе і хитрою посмішкою б*є у обличчя. Сльози пригорщами розсіюються на рубцях минулого в надії пом*як шити біль та це ще гірше. Поволі буря втихає і ти йдеш руслом по всипаних намистинках з пригорщами несказанного ,до болю рідного , далекого і зовсім не свого…

А так би хотілося побачити світло яскравого майбутнього. Одного єдиного який би огорнув в свої руки і від його тепла зігрілась моя душа,з яким би можна було розділити яскраві будні і радість погожих ранків просинатися і розуміти що ти не сама ,поглинати запах знайомого тіла і насолоджуватися кожною хвилинкою життя.

А так би хотілося взяти його за під руку і знати, що ти одна єдина,що наше життя це єдине ціле і бути впевненому що так буде завжди. Дивитися в закохані очі і радіти від свого яскравого відображення у них. Порадитися і почути у відповідь його думку ,а не байдужість простих слів. Довіряти без остраху банальної зради і відчувати себе жінкою..не просто жінкою, а бажаною, єдиною , коханою і самою найдорожчою.

А так би хотілося мати для кого зварити ранішню каву,зробити бутерброд і провести до дверей отримавши поцілунок в знак любові до тебе. Знати що тебе чекають і не тільки власні діти , а людина яка піклується про нас усіх. Яка розділяє з нами любов,теплоту і терпіння. З якою ми поважатимемо наші рішення і розділятимемо спільні бажання.

А так би хотілося відчувати захищеність ,розуміння ..а іноді просто заховатися за широкі плечі і бути в безпеці. Отримувати знаки уваги не тільки в особливі дні ( дні народження ,8 березня,день знайомства,одруження..) ,а просто без поводу і причини. Відчувати що ти потрібна ,не очікувати чергової брехні і відводити очі,робити вигляд що все добре коли всередині закипає кров від образ.

А так би хотілося поєднати бажання і можливості не з самою з собою ,а з ним. Провести святкові дні в хорошій компанії і разом. Приїхати до батьків і бачити їхні усмішки тільки від того, що я розділяю своє життя з людиною, яку люблю я і яка любить мене. З людиною з якою нам добре разом. Побачити інше життя ..життя про яке я вже забула.

А так би хотілося щоб він попри всю свою занятість пам*ятав про мене,про мої бажання ,про прохання. Щоб мав свою думку і до якої можна було прислухатися,щоб мав свої бажання і говорив про них навіть якщо іноді це буде невдоволення . Я хотіла б мати біля себе : класного друга,коханого чоловіка і неперевершеного коханця.

А так би хотілося поруч з ним зігріватися завжди теплом і затишком. Поруч з ним щоб було легко та надійно. Хочеться закутатися в ковдру з його гарячих цілунків, заховатися в солодкому полоні ніжних обіймів, потонути в бурхливому морі запаморочливих зізнань.. Дивно, так хочеться когось любити. Просто любити. А нікого. Просто хочеться подарувати комусь частинку себе, розчинитися в любові, а навкруги не те що нікого, навкруги навіть немає того єдиного. Хто готовий просто дозволити себе любити.. Чому так? Чому ніхто не хоче бути коханим? Хочеться помічати кожну дрібницю, хочеться піклуватися і бути уважною, хочеться, щоб був той, якому просто можна побажати добраніч, доброго ранку, смачного, хочеться просто бути комусь потрібною. Не жартома. А по-справжньому. Чому так?

Вечір. Засніжені вулиці. Тьмяне світло ліхтарів. Напівпусто. По суті, історія начебто дріб*язкова, і не історія навіть, а так, малозначимий епізод, але інколи такі ось дрібниці круто міняють наше життя. Життя непередбачуване, і в той же час в ньому все зумовлено. Поки кількість деталей не досягне критичної маси, подія не може відбутися – йому немає підстави. У міру ж їх накопичення, в один прекрасний момент виявляється, що дія вже йде повним ходом. Як приємні і дбайливі руки люблячої людини...ми всі готові віддати ради можливості насолоджуватися ласкою і дотиками...незалежно від ціни...не замислюючись над платою,адже найчастіше вона буває непомірною...так, саме так...адже брехня, обман і недовіра - найдорожча ціна для щасливих стосунків...

Додав: неАнгел (25.08.2013) | Автор: © Людмила
 
Розміщено на сторінці: Проза

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1908 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 

Ключові (?): розлука, почуття, бажання, кохання

Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
avatar
1 suziria • 15:30, 25.08.2013 [Лінк на твір]
Я вас розумію...
avatar
:)


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")
ivanpetryshyn: А, що ви від них очікували?
Вони ж мусять якось Ванькам і Ксюшам пояснити,
чому вони почали війну з Україною
і чому це- "правильно".

virchi: Зараз російська пропаганда звалює теракт на Україну. І не дивно - в усіх бідах на болотах "винні" українці та американці

virchi: Дякую за розміщення додаткових лінків - і на текст, і на відео в Ютубі, щоб розуміти мелодію!


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz