Осіннє листя гарне. А кольори які…Ну, просто
казка. І як може природа розмальовувати так листя? Висновок: Художнця, тай усе… От зараз візьму, тай пошию сукню з цього мальовничого
матеріалу.
У кошик вмістилося багато листя. Беру голку з ниткою і починаю нанизувати .
Ось червоний листочок, а поруч розміщую жовтий, знову червоний, а далі трішечки
зеленуватий…. Промайнула година часу –
сукня готова. Файне вбрання вийшло. Вдягаю на себе і думаю: Колір сонця домінує
над іншими кольорами. Дуже гарно, але річ не довговічна. Через декілька днів
цей осінній одяг зморщиться і листя стануть крихкими. Жаль, що ця краса
недовговічна. Як та любов в юності , була, та й пройшла. Хоча, осінь знов
прийде, але почуття не повторити. Будуть слова, любов, пристрасть, але вже буде
по – іншому. От як осінь, приходить кожен рік, але кожний раз різна. Кольори
начебто одні і тіж, але відтінок не такий як в минулому році. Все приходить і
все повторюється, і видмирає. Але те , що було прекрасне у житті людини-може
бути один раз….. Події повторюються, а почуття різні, відчуття щастя, або
печалі кожен раз різняться, як і осінь…
Жовтень 2013р.
|