політекономія українського бізнесу[u] політика для мене- то чуже, а економіка - тим паче, якщо на Україні хтось і плаче, що бізнесу немає українського, але багато бізнесу чужинського, то запитайте у міністрів- не у мене, вони повинні цим займатися весь час, їм має бути ясно, що- червоне, що- зелене, і закінчили вони теж не перший клас. якщо ви хочете української справи, то і питайте в рідної держави, про гроші-кошти і підтримку, вже зараз, не узимку. якщо немає як відкрити справу українську, ідіть і заробляйте у чужинську, як назбираєте грошей достатньо, відкрийте й український торг додатньо, й підтримуйте ідеї та політику, диктуйте і міністру, й митнику. Іван Петришин, ПСШІ
якщо це моя думка, то я маю право на неї. я й не намагався вгадати, хто що думає, або буде думати. поезія не завжди відображає позицію автора... певне, Ви це знаєте. бажаю того ж!
\Цікаво політико - економіко - віршовано , відповідь все ж на мої роздуми, хоч на те вони вже дають надхнення щоб відповідати по своєму . Шукайте трішки щось свого , і буде більш цікавіше ! Бажаю творчого пошуку , не запрягайте мої думки , вони самі поїдуть ... Всього доброго у пошуку надхнення !
я не наполягаю на вашу позитивну оцінку. я просто вам відповів. відповісти по-своєму має право кожен, і я- також. ніхто не збирався запрягати ваші думки- видно, що вони самі і їдуть. натхнення буде, коли буде. щасти вам у професії політика!
Я не політик - я просто людина , якій не байдужа доля України , а бути зараз українцем і поза політикою , то самі розумієте що з того буває ... нові януковичі , нові путіни - через те що люди не відстоюють свої елементарні людські права на кожному місці . Чекайте , вам десь треба щоб добитися - чи ремонту в дома , чи якісь проблеми в державі- і ви стаєте політиком , а як це називається - чи політика , чи якось інакше , це не має значення , ви все одно ,навіть відповідаючи мені чи іншим - стаєте політиком , тільки цього не визнаєте ... Та це не головне ... Головне бути людиною - а решта само скаже хто ким є - це плоди нашої праці ... І давайте не сперечатися , бо це до нічого доброго не приводить , бо ця суперечка на межі зриву , я це відчуваю...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")