у Західних Церквах ми дякуєм святій Марії,
у США- всій Владі,
а в Україні- тим, хто йшов у бій
на всіх майданах усіх сіл і міст,
й серця усіх будують життє-міст,
коли іще раз згадуєм ми вість,
коли і Сто, і двісті
в холодному та вільнім місті
підняли вгору Стяг Свободи,
щоб об'єдналися народи,
які живуть під сонцем України,
хтось брав багнет, щоб захистити ту Родину,
спинити ворога, що вже ступив на Україну,
що землю захопив, що зрадникам поміг,
це- був найвищий дніпровий поріг.
Іван Петришин
ну, не усі так роблять, як Ви пишите. багато людей моляться за них повсякчас. а бачити колоду в оці іншого... молімося. неділя.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")