*Скільки б не було у році неділь, для кожної знайдеться свято.
*У житті ще бувають хвилини, коли хочеться порадіти, але як на це подивляться оточуючі?
*Протистояння двох точок зору нерідко породжує третю.
*Здоров,я дається один раз, а вже утримання його -ваші турботи.
*Судячи з статистики, лелеки кружляють не над нами.
*На помилках вчитись - помилки й робити.
*Бути ближче до життя - це ж які гроші потрібні!
*Якщо кожному своє, то що тоді на всіх?
*Істина, відомо, у вині. А в якому саме?
*Якщо є критик,навіщо самокритика?
*Якщо в києві дядько, то чому я тут?
*Мовчить риба, бо мовчать рибалки?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2012 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")