Мо-візми -12
*А в чому найкраще зберігати мовчання?
*Швидше знайдуться братки, ніж брати по розуму.
*За кого нас сприймають , повторюючи ту саму рекламу кілька разів підряд?
*Незалежна преса все-таки залежна. Від передплатників.
*Так, бувають фірми липові, але гроші збирають справжні.
*Що фільми жахів проти наших кримінальних новин!
* Маючи такий споживчий кошик, про збалансоване харчування якось не думається.
*Часом серед білого дня робиться таке, що тільки вночі й почуваєш себе спокійно.
*Якщо хтось на когось схожий, то чому цим не скористатись?
*З дітьми немає ніяких турбот, поки їх немає.
*Коли мова заходить про гроші, зразу знаходяться бідні й багаті.
*
Додав: Буковина (31.08.2015)
| Автор: © Момотюк василь
Розміщено на сторінці : Проза , Момотюк Василь
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2318 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА