*Життя одне, а які різні погляди на нього!
*Щоб забути про тимчасові труднощі, необхідні постійні.
*Побажання мисливцеві: "Ні пуху,ні пера" таки збулось.
*Питаннячко: наговорив мішок дурниць.Куди здати?
*Жінка-загадка - щодня загадує нові бажання.
*Мінздоров попереджає, але бюджет дорожчий!
*Дурне зробити -не багато треба, але не кожний розумний на це зважиться.
*І в обмеженнях є свої межі.
*Якщо довго-довго пояснювати, то можуть і не зрозуміти.
*Народився в сорочці...І побіг прати...
*Найцікавіше у відрядженнях- повернення з нього раніше терміну.
*Як нас виручає зроблене на всяк випадок!
*Присниться ж : купаюсь у грошах!
*
|