*Народилася внучка, а при чому тут мої вуха?
*Стабільно падаючий рівень життя.
*Добре, що не всі пальці-вказівні.
*Багато-що варте нашої уваги так і залишається поза увагою.
*Життя наше регулюється й кабінетами.
*Вийшов з народу і вибився в люди.
*І чоловік має слово.Тільки після жінки.
*Там, де доводиться, вибирати й трапляється найбільше помилок
*Замислишся над сенсом життя, перехилиш чарчину -і не все так й погано....
*І бровою не повів!?Ну, це дійсно скнара!
*Шия нібито -одна, але ж ,часом, женуть у три!
*Наша безпека-у наших руках.І в ногах-також.
*
|