Справжні зірки і вдень світять.
Ми й досі не можемо розв,язатись з тим, що колись нам нав,язували
Одним -все,іншим-вистачить й того,що мають.
Сусіди-не без довгих вух.
Артист без оплесків,що касир без грошей
Чим менше свідків, тим правдивіша брехня
З пісні слів не викинеш! Але можна добавити
Треба слухати жінку й тоді, коли ще й не починала розмову
Одними програмами ситий не будеш
Хто стукає, той не знає, яка його чекає відповідь
Не кожний першопроходець має своїх послідовників
На роботі начальник, а вдома й не помічник
Хвороби теж враховують інфляцію
В яких дозах вживати заходи?
|