*Далі завтрашнього дня рідко хто заглядає.
*Ех, вдарила би світова криза та по колорадському жукові!
*Слуги народу по-сучасному -захисники інтересів
*Від частого переписування історії зникає чимало прізвищ.
*Некролог - це все найкраще ,не висловлене при житті.
*Скільки б не бити себе в груди,Кличком не станете.
*Життя-прекрасне! Лиш ми ніби збоку...
*Щораз більший хабар свідчить про непогану платоспроможність населення.
*Посада : заввідділом контролю за переливанням з пустого у порожнє.
*Написано "години прийому..", а розмова з начальством триває хвилини.
|