*Розбита тарілка означає те, що її вже не треба мити.
*Жінки можуть літати, а вже на чому - залежить від чоловіка.
*Колись нагороджували грамотами, путівками,Дошкою пошани...
*Манія величі зустрічається чи не в кожній сім,ї.Особливо, при вирішенні питання:"Хто старший у сім,Ї?"
*Хлопця своєї мрії часто зустрічають у подружок.
*Якщо у когось є совість, скільки бажаючих перевірити це!
*Погано, коли чоловік нагадує сонце : щезає на ніч, щоб з,явитись вранці.
*Де приймають на курси підвищення зарплати?
*Без жалю можна віддати водійські права, якщо вони-подарунок.
*Вартість нашого життя залежить і від вартості ліків.
*Ранок вечора мудріший,якщо дожили до нього.
*А щоби мати братика чи сестричку, треба добре спати.
Дякую за увагу і прочитання! і Вам успіхів у написанні гарних віршів!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")