*До якої верстви населення відноситься пересічний громадянин?
*Слабкість жінки коригується силою краси.
*Відвідування ринку зайвий раз нагадує, що є бідні і багаті.
*Чи є самовисуванець слугою народу?
*Мовчання жінки- дорожче, ніж золото.
*Якою б не була влада, їсти все одно хочеться.
*Чим коротшою є програма кандидата в депутати, тим легше по ній звітувати.
*Перед законом всі рівні, але як і всюди знаходяться винятки.
*Зі всіх прямих найбажаніша-фінішна.
*Глянув на звичні речі з іншого боку...І що ? Теж треба витерти.
|