*У парламенті Юріїв день триває від виборів до виборів
*Це ж як треба підвищити ціни, щоб і олігарх відчув!
*І ноді, щоб знайти спільну мову, доречно промовчати.
*Не хочете мати справу з лікарями?Будьте здорові!
*Світле майбутнє стало перспективою.
*Тінь підозри може падати і в світлу пору року.
*Загострені стосунки зайшли у тупий кут.
*Краще самому знати свої доходи, ніж, щоб їх рахувала податкова.
*Краще вже й допустити помилку, ніж нічого не робити.
*Якщо всіх виводити на чисту воду, де ж її стільки взяти?
*І протилежна думка має право на існування,якщо співпадає з генеральною.
|