*Приснилось : читав орфографічний словник як детектив.
*Переглядаючи футбол, можна й не помітити нової зачіски у дружини.
*Хто не може сам себе оцінити, то чи здатний на це хтось інший?
*На дотримання нових віянь моди наш гаманець не розрахований.
*Для когось ти просто людина, а для когось -цілий світ.
*За чутками, був злісним неплатником хабарів.
*Діти залишаються дітьми, поки живуть з батьками.і коли живуть окремо.
*Найгірше, коли обманюють жінку. Та яка радість, якщо це вдалось!
*А з написаних декларацій вийшов би непоганий сатиричний роман.
*Колишні республіки кидаються від одного союзу до іншого.
*Що жінки -дійсно слабка половина можуть думати здебільше неодружені.
*Коли жінка у всьому погоджується з чоловіком, певно, у неї є прохання.
*Вийшов з себе і таким самим повернувся.
|