*Книга з джерела знань перетворюється у предмет розкоші.
*Інколи й простенькі запитання змушують поворушити мізками.
*Жінку, у якої чоловік мов на долоні, не гризуть жодні сумніви.
*Так намотав на вус, що й голови не видно.
*Не з добра зло бореться з добром.
*Повторюючи раз за разом лебедину пісню, її можна зробити хітом.
*То не "зірка" ,якщо її не обговорюють у пресі і на телебаченні,
*Давши слово.не біжи його відбирати.
*Афоризм - це вдало поставлена крапка.
*Життя, в якому немає місця для подвигу-не наше.
*Чим менше обіцяєш, тим легше потім виправдовуватись.
*Якби не РАГС, чи й несли би наречену на руках?
*Міра -з ніг до голови -входить у метричну систему?
|