*Чим би жінка не займалась, аби телефон працював.
*Коли жінка відповідає "ні", вона надіється, що її перепитають.
*У ногах правди немає. Але це не відноситься до жінок.
*Якось незручно бачити красиву жінку з ломом у руках.
*Ідеальних жінок знаходять у чужих чоловіків.
*Те, що жінці до серця,чоловікові не покишені.
* Скинула 67 кг .Розлучилася...
*Для жінок не буває поганих чоловіків.Є перший,другий...
*Краса здатна врятувати світ,а її посилають за пивом.
*І коли жінка мовчить,вона розмовляє.Подумки.
*Стан жіночих ніг впливає на довжину спідниці.
*Спляча -красуня.А прокинеться...
|