*Сумніваєтесь? А навіщо так багато знаєте?
*Чим довші руки у риболова, тим більший улов?
*Наявність тарганів у квартирі може свідчити про те, що це -жилий об,єкт.
*Прагнення вийти заміж і бути дружиною може і не співпасти.
*Ніби не мали нічого спільного , але поділ майна показав іншу картину.
*Коли кажуть "світла голова", білявка думає, що це про неї.
*Коли є гроші, то й літо є літом.
*Свої заощадження зберігав у боргах.
*Вигнали з дому. За погану відвідуваність...
*Податкову, як і жінку, теж приваблюють дорогі авто, розкішні квартири,мільйони на рахунках...
|