*Якщо час працює на нас, то навіщо ше й нам пропадати на роботі?
*Риючи іншому яму,не приміряйте на себе.
*Вдало вийти заміж -яка це заздрість для подруг!
*Мало знати собі ціну.Треба,щоб ще стільки й давали.
*Чоловік і жінка-одне ціле.До першої суперечки.
*Деколи і однієї жінки у квартирі забагато.
*Життя "зірок" вивчається до нижньої білизни.
*І мовчанням можна багато чого сказати.
*Для молоді всі шляхи відкриті.Ще якби двері...
*Вихід в люди-завжди в моді.
*Не можеш себе знайти? Шукай когось іншого.
|