*Вмер від щастя...А як жив?
*Крім незгод у сусідів,є ще й інші радощі життя.
*Шукаючи сенс життя, з ким тільки не вип,єш!
*Знаючи собі ціну, легше оцінити й інших.
*І вічний бій ,а спокій тільки...з піцою.
*Правду життя чиновник і пересічний громадянин розуміють по своєму.
*У сучасних ринкових відносинах ми -глядачі.
*Нинішні депутати можуть замінити обмінні пункти валют.
*Папір усе витримає, що у нього загорнуть.
*Багато знаєш? Швидше зізнаєшся!
|