*Є ще люди, з якими можна дивитись рекламу!
*Рід занять:"Зірка".
*Не всім дається право залізти у державну кишеню.Лише обраним.
*Як хочеться вірити сказаному з високих трибун та дійсність не дає!
*Якщо й виросли крила, ще не факт, що будете літати.
*Суспільство ділиться на одних і всіх решта.
*Легке життя дається важко.
*М,яке крісло, Інтернет-і нема людини!
*Якщо й давати хабар, то в такій сумі, аби вам не було соромно.
*Прийшли з єдиною думко. а розійшлись - кожний зі своєю.
*Деколи вік жінки-таємниця для неї самої.
*
|