*Весільну подорож провела як звичайно.
*Одягніть рожеві окуляри і рожеві мрії стануть набагато ближчими !
*Музика -як жінка: коли не вмієш грати, слухай!
*Для жінки найкращий спосіб зекономити свої гроші - це витрачати кошти чоловіка.
*Так, і криза -жіночого роду.
*Наскільки підганяє підлеглого на роботу вигляд авто начальника у дзеркалі заднього виду!
*І багаті плачуть! Але вони роблять це в "Мерседесах",а бідні -у трамваях.
*Коли дружина зустрічає чоловіка сковорідкою,це не означає , що вона має намір його нагодувати.
*Одружуватись варто і для того,що тоді права і обов,язки будуть ділитись на двох.
* Криза середнього віку- це коли наступний начальник молодший від вас.
|