нувини з японских ґазет
нувини з японских ґазет
АМЕРИКАНСКИЙ КУНҐРЕС РУЗГЛЯНУВ ЗАКОНИ, ШУ НАПРАВЛИНІ ПРОТІВ КІТАЮ.
РИНОК СТОКІВ/АКЦИЙ: МИНУЛОТИЖНЕВІ ФТРАТИ.
60 КРАЇВ ПРИЙНЯЛИ ПРУЄКТ ПРУ ВИКУРИСТАНЯ ШР (ШТУЧНУГО РОЗУМУ). КІТАЙ СЯ ВІДМОВИВ.
ВІТБУЛАСЯ СПРОБА ЗАМАХУ НА ТРАМПА В ЮГО ҐОЛФУВІМ КЛЮБІ.
ЗИЛЕНСКИЙ МАВ ПИРИГУВОРИ З ПМ КІШІДОМ ПРУ ПОМІЧ ЯПОНІЇ УКРАЇНІ В ИНИРҐИТИЧНІМ СЕКТУРІ.
ПАПА ПРОСИТ МЯНМАР ДАТИ ВОЛЮ КУЛИШНІ ЛІДИРЦІ СУУ КʼЇ.
РО`СИЯ МАЇ СИКРЕТНИЙ ПРУЄКТ С КІТАЄМ ПУ ВИГУТУВЛЕНІ ВУЄННИХ ДРОНІВ.
ФІНЛЯНТСКИЙ ЗУУПАРК ВІДДАЇ НАЗАТ ВИЛИТEНСКІ ПАНДИ КІТАЮ, БУ ЇХ ДУЖИ ДОРУГО УТРИМУВАТИ.
ЯПОНІЯ ДАЄ ВІТСІЧ РУСКУМУ ВУЄННУМУ САМУЛьОТУ, ШУ СЯ ВДЕР В ПУВІТРЯНИЙ ПРОСТІР ЯПОНІЇ.
ІЗРАЇЛь ВДАРИВ ПУ ГЕЗБУЛЛА З ПРИЦІЛОМ НА ВУЖДЯ ВІЙСКОВИХ ГРУП.
ВУЇВОДА ГЕЗБУЛЛА ГАССАН НАСРАЛЛА` ЗАБИТИЙ В БИЙРУТІ, ЯК КАЖУТ ІЗРАЇЛьСКІ ВУЄННІ.
https://www.asahi.com/ajw/asia_world/world/
ПІВДЕННА КУРЕЯ: ЧИСЛО ПІДЛІТКІВ-САМУВБИВЦь - РИКОРДНИ ЗА МИНУЛИЙ РІК.
ПУТІН ЗНИЖУЇ ПУРІХ ЯДИРНУЇ ВІТПУВІДІ.
ШЕФ УУН КРИТИКУЇ РАДУ БИСПЕКИ ЧИРИС ПРУВАЛ ЗАКІНЧИТИ ВІЙНИ. ЗАКЛИКАЇ ДУ ЄДНУСТИ.
ВИПАТКИ ХУЛЄРИ В СУДАНІ: 22 ПУМЕРЛИ.
ЯПОНІЯ І АФРИКА ПУГОДИЛИСЯ СПІВПРАЦЮВАТИ ДЛЯ ПІТГУТОВКИ ВСТРІЧІ В ВИРХАХ 2025 Р.
КІТАЙ НАДАСТ АФРИЦІ ПОМІЧ В $50 БІЛьЙОНІВ ДУЛЯРІВ.
ЇВРУПЕЙЦІ, АРАБИ І МУСУЛьМАНИ РУЗПУЧАЛИ НУВУ ІНІЦЯТИВУ ДЛЯ НИЗАЛЕЖНУЇ ПАЛЯСТИНСКУЇ ДИРЖАВИ.
ЗША ПІТРИМУЇ 2 ПУСТІЙНІ ПРИДСТАВНИКИ ДЛЯ АФРИКИ.
БАЙДИН І ГЕРРІС НАЗВАЛИ УДАРИ ІЗРАЇЛЯ ПУ НАСРАЛЛА "ЗАХУДОМ СПРАВИДЛИВУСТИ".
ГЕРРІС ВІТКИНУЛА ПРУПУЗИЦИЮ ВІТДАТИ РО`СИЇ ЧАСТИНУ ТИРИТОРІЇ УКРАЇНИ.
56 ЛЮДИЙ ЗАГИБЛО ВІД ГЕЛЕН.
БАЛТІЙСКІ КРАЇ І ПУЛьЩА` ПРОСЯТ ГРОШІ ДЛЯ ЗМІЦНИНЯ ЇХНІХ КУРДОНІВ.
ДВОЄ АСТРУНАВТІВ НАСА ЗАСТEРГЛИ В КОСМУСІ ДУ НУВОГО РОКУ.
БЛІНКИН КАЖИ, ШУ БАЙДЕН І ШІ СЯ СТРІНУТ ЧИРИС ПАРУ ТИЖНІВ ЧИ МІСЯЦІВ.
КІТАЙ ВИКУРИCТОВУЇ ФАЛьШИВІ НУВИНИ В ГЛУБАЛьНІЙ ГРІ.
ПАРИ`Ш: СОТНІ - НА МАНІФИСТАЦИЇ ЗА ПІТТРИМКУ ПРАВ НА АБОРТИ.
НЕПАЛ: 100 ЧУЛУВІК ЗАГИНУЛО ВІТ ПАВУТКУ.
https://mainichi.jp/english/world/
тлумачиня західно-українскую Ївана Питришина
Додав: ivanpetryshyn (30.09.2024)
| Автор: © Їван Питришин
Розміщено на сторінці : Життя... , Громадянину , Проза
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 296 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА