СМУГАСТІСТЬ Живу в полосатому світі. Сплелися намисто та бруд. Вже не дивна без каплі вагання, Боротьба, де лиш нас обідруть. Пустота спопеляє старання. На березах банани ростуть. Інтернет як варіант спілкування, А у шлюбах контрактів печать. Погоду з екранів читаєм. Спорт-кари у пропках стоять. Краса, - є ціна для товарів. Фонарі й серед ночі горять. У пластмасах тримаємо воду. Мирно курим із фільтром бички. Жир на тарілці в кислотах змиваєм. Педантичні для діток батьки. Наш прогрес – незамінно щасливий. Памперс безгранично вмісткий. Потенціал технічний, - не вразливий, Надійний тихий і швидкий. У космос телескопи запустили. І бачимо далеко, - аж сюди. За фільм, - зірок нагородили. Вони, - культури береги. Для собак і котів, - перукарні. Переступаємо грязні і п’яні тіла. Ллєм звинувачення на демократичну владу. Такі цікаві, веселі, в полоску діла.
|