Життя невпинно рухається,біжить кудись все забувається,з"являється нове все змінюється,цей вічний цикл нікуди не відійде,поки все не засне Поки небо не вирішить,що з нього досить Місяць не піде в інший шлях,поки не перестане бавитись з Землею. Й сама Земля поки не перестане жити... Нам подали все чистим,небаченої краси нам всім розкрили очі,дали відчути Та не пояснили нам,як жити, на жаль,шлях обрано давно і він веде у сон. Вже наступає вечір,той час, коли Сонце танцює,показує свою красу та чи знає воно,що людям вже давно його краса не треба?.. Сонце,танцюй..Я насолоджуватимуся твоїми витонченими рухами, блискотом очей твоїх Тебе не перевершить ніхто Я вдихну твоє щастя перед сном...
Я писав без персоналізацій.Просто те,що наболіло та й болить..Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")