А час іде... Вона душить себе спогадами про нього,дорогими цигарками і дешевим алкоголем... Все прекрасне проходить повз неї, не затримуючись навіть щоб просто дати їй шанс викарабкатись з цього лайна... За світанком приходить новий день, який передбачає мішки під очима і все той же безлад в голові...
2011 рік ©Любочка Паламарчук
|