А чуття камертонамиЧуйно вловлюють настрійІ підносять йогоВід земліАж до самого неба,А вже звідтиПідсилине слово твоєНа весь світЗаповітом звучить. :55555:
Я НЕ Є ЛЮБИТЕЛЕМ ВЕРЛІБРУ АЛЕ ЦЕЙ ПРОЧИТАЛА ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ І ЗРОЗУМІЛА,ЩО Я ПРОСТО НЕ ВМІЛА ЙОГО ЧИТАТИ.БУДУ ВЧИТИСЯ.
Ого! Оце так ода верлібру!..Ще щось новеньке від Вас (хоч, бачу, дата стоїть давніша). Сподобався Ваш вільний політ думок - така легкість і невимушеність, дійсно, верлібр дає більше свободи думкам автора. Я також колись пробувала, але поки що не наважилася зайнятися білими віршами серйозно. Може згодом воно саме прийде, хтозна...Дякую за такий цікавий вірш-роздум!
Сучасна європейська література схильна до неримованої поезії, якщо комусь і видається, що це легко,то це не так, верлібри - це окремий талант, почитайте Ганну Осадко - прекрасно. Справді, душа повинна говорити в унісон - у когось верлібром, у когось з ритмом, у когось з ритмом і римами...
Також вважаю, що писати верлібри не так уже й легко. Взагалі я вважаю, що кожен повинен писати те, що в нього найкраще виходить, чи то пак, що кому дано, адже, глядячи на те, як приходять мої вірші, можу сказати, що не сама я їх пишу. Дуже гарний, вільний і легкий вірш.
Я не знаю як це назвати - поемою слова, ода верлібру, але головне що невимушено читається і надихає на нові думки і ідеї.Бо все ж головне це СЛОВО, а наше вміння поставити його куди треба чи в рими чи в білі вірші , чи верлібри , чи щось опосередковане. Але одно скажу точно - ДОБРЕ , і не тому що це просто роздум над верлібром, а тому що це звучить поетично і прямо . Дякую за чудове надхнення для вдосконалення.
Який свіжий, живий потік (ціла ріка) думок,слів образів! Як вільно дихається в ньому живому Слову! Нічого штучного, все природнє. Дякую! Аж собі захотілось зламати ті грати рими і вийти на волю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")