Жіночка вамп.
Я за комп’ютером,
І вона за комп’тером
теж.
Поглинута, як і я,
інтернетом.
Все виставлено на огляд
–
І фотка її, і анкетні
дані,
Навіть щоденник її
Потрапив до лап павутиння.
-Хай читають, - всміхається
Жіночка вамп.
Мене не убуде,
А до них не додасться.
Ось я уся –
У сукні весільній і з
парасолькою,
В авто, на прогулянці,
З котом і собакою,
У різних країнах
І навіть світах,
А можу і в зоряних війнах.
Ось я співачка, а ось
кіно дива,
Весь світ мене бачить
у серіалах,
Закохується і ненавидіть,
Пише листи,
Надсилає мені і есемески,
А потім стрибає з балкону
Високого поверху.
Гадаєте, і я така?
Як так, то неабияк
помиляєтесь.
Я поміркована у всіх
своїх вчинках,
А імидж – він різний в
залежності від обставин.
Жіночка вамп.
Я заплутався, я загубився,
Я стільки тобі написав,
І навіть отримав два
слова:
Дякую щиро.
А за що ця подяка
Ні вона, ані я не
дізнаємось.
Вимикаю комп’ютер,
А разом із ним
Жіночку вамп вимикаю.
Віртуальне побачення
Наше завершене.
А насправді яким воно
буде?
Жіночко вамп?..
|