Мегаліти думок
Майбутнього часу .
Злидення зледенілих слів .
Падіння в прірву днів ,
Сльозливий плач для брехунів
І купівельний дім
Продажністю керує так ,
Що й бачення у сліпоті нема .
Лиш смуток й золота тюрма
Й сидіння у своїх кістках .
Ів-анн Львівський .Бібрка.
11.03.2015.
|