Stodolia
Приємне небо голубе ;
Стереотип , та не осінній .
Осінній дощ в туман ввійшов
Щось каже … –
Чути шепіт днів .
Стежки вже листям шурхотять ,
Дрімає голий ліс ,
Вже спогадом й цей день минув ,
Чекаю знов , -
Прийде весна ,
Й красою все облагородить .
|